Anläggnings­projektering

Vi designar och konstruerar hela eller utvalda delar av processindustrier, främst inom massa och papper. Arbetet sker i nära samarbete med dig som uppdragsgivare, helt utifrån din kravspecifikation.

Projektledning

Varje projekt är unikt, det har vi insett efter alla våra år i branschen. Därför kan du också vara helt trygg med att vi leder projektet hela vägen, precis utifrån de förutsättningar vi kommit överens om.

Flytt av processanläggning

Ofta är omplacering och ombyggnad av en industri den bästa läsningen, sett ur flera perspektiv. Bättre ekonomi, bättre resursanvändning och snabbare produktionsstart, för att ge några exempel.

Karriär

Lediga tjänster

Vi söker just nu rör- och anläggningskonstruktörer.
Ansök här

Värmland eller världen? Eller både och kanske? Vi på Promt tänker att vi tar del av det bästa av två världar. Hemmaplan och på andra sidan världen. En enskild process i en industri eller en hel fabrik. Nytillverkat eller renoverat och uppdaterat. Resultatet blir alltid en nöjd kund.

Om du tycker att vårt sätt att tänka och jobba är intressant, då vill vi gärna prata med dig. Vi är alltid intresserade av människor med en kompetens och ett mindset som passar ihop med Promt och vårt sätt att vara.

Hör av dig till oss så får vi se var det (och du) landar.