Anläggnings­projektering

Vi designar och konstruerar hela eller utvalda delar av processindustrier, främst inom massa och papper. Arbetet sker i nära samarbete med dig som uppdragsgivare, helt utifrån din kravspecifikation.

Projektledning

Varje projekt är unikt, det har vi insett efter alla våra år i branschen. Därför kan du också vara helt trygg med att vi leder projektet hela vägen, precis utifrån de förutsättningar vi kommit överens om.

Flytt av processanläggning

Ofta är omplacering och ombyggnad av en industri den bästa läsningen, sett ur flera perspektiv. Bättre ekonomi, bättre resursanvändning och snabbare produktionsstart, för att ge några exempel.

Projektledning

Vi tar ansvaret för ditt projekt, från start via alla delar i projektet till bandklippningen (eller hur vi nu ska fira att projektet är klart). Det här innebär en stor trygghet för dig att vi leder arbetet och sköter kontakten med underleverantörer och alla andra som är involverade i projektet.

Vi tar ansvar för:
  • Projektledning
  • Montageledning
  • Utcheckning/uppstart

Utmana oss gärna

Är du osäker på om vi arbetar med ett sådant projekt som du har på gång? Eller om vårt sätt att arbeta verkligen passar in för det du vill åstadkomma? Utmana oss gärna – vi är bara ett telefonsamtal eller mail bort.