Anläggnings­projektering

Vi designar och konstruerar hela eller utvalda delar av processindustrier, främst inom massa och papper. Arbetet sker i nära samarbete med dig som uppdragsgivare, helt utifrån din kravspecifikation.

Projektledning

Varje projekt är unikt, det har vi insett efter alla våra år i branschen. Därför kan du också vara helt trygg med att vi leder projektet hela vägen, precis utifrån de förutsättningar vi kommit överens om.

Flytt av processanläggning

Ofta är omplacering och ombyggnad av en industri den bästa läsningen, sett ur flera perspektiv. Bättre ekonomi, bättre resursanvändning och snabbare produktionsstart, för att ge några exempel.

Vi söker rör- och anläggningskonstruktörer

Lediga tjänster

Vi söker just nu rör- och anläggningskonstruktörer.
Ansök här

Vi på Promt söker rör- och anläggningskonstruktörer. Våra uppdragsgivare finns främst inom massa och papper, men vi har kunder även inom andra processindustrier.

Du ska på egen hand, eller tillsammans med andra, arbeta i olika projekt med anläggningskonstruktion och problemlösning.

Promt arbetar med projekt över hela världen, både med nytt och begagnat material. Vi på Promt är nämligen specialiserade på att bygga processindustrier baserat på begagnat, som flyttas från ett land till ett annat.

Vi erbjuder dig en spännande vardag med en härlig variation av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i Plant 3D, PDMS och Solid Works och ta fram layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler.

Ett krav är att du behärskar ett 3D konstruktionsprogram eller likvärdigt samt att du har någon form av teknisk utbildning.

För mer information kontakta oss på PROMT 054-241 00 00


Ansökan
Din ansökan med CV skickar du till